Un apunt sobre mi

JAUME FERRÁNDEZ RUBIÓ
Barcelona, 1967
Llicenciat en Geografia i Història i en Antropologia Social i Cultural


Professional autònom amb més de vint-i-cinc anys d'experiència en projectes editorials, formació i
comunicació sobre geografia, història, cartografia, excursionisme i esports de muntanya.


 

He treballat de redactor i editor (Enciclopèdia Catalana, Salvat, Planeta Actimedia, Grupo Oceano...), de coordinador de projectes cartogràfics i territorials (Geotec, ICGC, Sitep, SCOT, Ajuntament de Canovelles,...), de director de la revista Vèrtex i responsable de comunicació (FEEC) i de formador (ESERP, ISPC...).

Fruit de l'interès per la història de l'excursionisme vaig publicar el Diccionari de l'excursionisme català. Més de 125 anys d’història (Enciclopèdia Catalana, 2001), un recull de biografies d'excursionistes, alpinistes i escaladors, i ressenyes sobre clubs, grups d'alta muntanya i expedicions.A més d'aquest blog col·laboro puntualment amb "L'hora del tàper" i dedico part del meu temps a col·laborar com a voluntari amb el Departament de Comunicació a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.

Em vaig iniciar a la muntanya fa més de 30 anys a través dels grups d'esplai on feia de monitor de lleure. Des de 1993 sóc soci del Club Excursionista Pirenaic, on col·laboro  amb la Junta Directiva. A més de la muntanya, també m'agrada córrer, llegir i viatjar.

Ens trobem a:
  

https://sites.google.com/site/autorslh/index-d-autors/jaume-ferrandez
Col·lectiu "L'Hospitalet escriu"