divendres, 7 de març del 2014

Andar-i-ego visita el CACiS de Calders


Del 15 de març al 3 de maig es podrà visitar al Centre d'Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) "El Forn de la Calç" de Calders (Bages) ,l'exposició Andar-i-ego. El trazador de caminos y direcciones, de Pep Mata. L'exposició, és una mostra del projecte fotogràfic que Pep Mata recull en els 122 tríptics del llibre del mateix títol publicat el juny de 2013.

Pep Mata ens ofereix amb l'exposició i el llibre la possibilitat de reconciliar-nos amb els ritmes de la natura a partir de contemplar els paisatges dels seus tríptics, però també de conèixer i aprendre quins són els elements que l'acompanyen per a realitzar cada fotografia. Aquests elements, a banda de tot l'equip de fotografia i material per a caminar per la muntanya, no són altres que el silenci i la solitud necessaris per disposar els sentits a la tècnica fotogràfica i obtenir així imatges de paisatges que ens desvetllaran tranquil·litat, angoixa, harmonia, por, pau, vertígen... En definitiva, que ens ajudaran a fer un exercici tan higiènic com és mirar el nostre interior.

El treball de Pep Mata, fotògraf, excursionista i caminador, és fruit d'una manera molt particular d'acostar-se a la muntanya, el walking art, a partir del llenguatge fotogràfic. Aprofiteu aquesta nova oportunitat d'admirar l'exposició i traçar els vostres propis camins.

L'exposició, que s'inaugurarà al CACiS el dissabte 15 de març a les 12 h, segueix així el seu periple després que a finals del passat novembre fos presentada a l'espai El Puntal-Laboratori de les Arts de la Fundació Lluís Coromina de Banyoles. En el següent enllaç en podeu llegir una crònica.