dimarts, 13 de maig del 2014

Arqueologia, paleontologia i medi natural en cavitats a Catalunya


El dissabte 17 de maig tindrà lloc a Barcelona el simposi "Arqueologia, paleontologia i medi natural en cavitats a Catalunya". Durant tot el matí de dissabte arqueòlegs, paleontòlegs, biòlegs i tècnics de l'Administració debatran sobre com actuar en cas de troballes en cavitats naturals amb l'objectiu de proposar un protocol d'actuació consensuat.

La iniciativa sorgí fa mesos de membres del RES, la Secció d'Espeleologia del Club Excursionista Pirenaic, que van posar de manifest la necessitat de comptar amb un mínim de pautes d'actuació davant de troballes que es puguin donar al llarg de les seves exploracions. La proposta va ser ben rebuda per l'Associació d'Arqueòlegs de Catalunya i la Federació Catalana d'Espeleologia, que van posar fil a l'agulla per organitzar el simposi que i obrir un nou espai de col·laboració entre espeleòlegs, la comunitat científica i l'Administració.

DATA: 17 de maig de 2014

HORARI: de 9 a 14.30 h

LLOC: Centre Cívic Urgell, C. Comte d'Urgell, 145 de Barcelona.

PROGRAMA: programa del simposi

INSCRIPCIONS: cal formalitzar la inscripció, que és gratuïta, a la secretaria del Club Excursionista Pirenaic: presencialment de dilluns a divendres de 19.30 a 21.00 h (C. Duran i Bas, 16 baixos 1a de Barcelona), per telèfon (93 302 42 39) o per correu electrònic (cep@pirenaic.cat).