divendres, 29 d’abril del 2016

"El muntanyenc", un premi i una trobada

La sala d'actes del CMSC durant la trobada de col·laboradors de la revista El muntanyenc del 21 d'abril de 2016.
El passat 21 d'abril va tenir lloc a la seu del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) una trobada de col·laboradors de la revista digital El muntanyenc que edita aquesta entitat vallesana.

L'acte, organitzat pel consell de redacció de la revista i el seu director, Miquel Vilaplana, tenia el propòsit de compartir amb els col·laboradors i amics de la publicació el premi a la millor publicació digital sobre temes de muntanya atorgat en el 33è Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló el passat mes de novembre, a la vegada que es feia entrega del guardó a la Junta Directiva del CMSC.

L'acte, que aplegà col·laboradors i socis del CMSC, s'inicià amb la benvinguda de Miquel Vilaplana als assistents. Tot seguit el mateix Vilaplana féu un breu repàs dels inicis i trajectòria de El muntanyenc. A continuació fou presentat Enric Faura que exposa les singularitats d'aquesta publicació i el valor que cal donar al premi rebut.

Podeu llegir la ponència de l'Enric Faura, les seves reflexions al voltant de El muntanyenc, en particular, i sobre la divulgació de la cultura de muntanya, en general, a la crònica de Marcel Albet publicada a El muntanyenc: "Trobada de col·laboradors de la revista cultural El muntanyenc".