dijous, 19 de maig del 2016

Llibreria Guia, de Gràcia al món


Del 31 de maig al 27 de juny la xarxa de biblioteques de la ciutat de Barcelona, en col·laboració amb la llibreria de viatges Guia, ofereix el cicle Altres maneres de viatjar.

Un total de 10 sessions en diferents biblioteques de la ciutat ens acostaran a noves fórmules a tenir presents a l'hora d'organitzar i adaptar el viatge als interessos i preferències de cadascú. En general són tendències que han sorgit els darrers anys gràcies a Internet. Algunes xerrades, però, també estan dedicades a activitats afins als viatges com ara la fotografia, els relats o els blogs de viatges.

Paral·lelament a aquest cicle, del 24 de maig al 29 de juny, diferents biblioteques de Barcelona també acullen altres xerrades que comptaran amb la participació de fotògrafs, autors de relats i llibres de viatges que compartiran les seves experiències. 

El cicle compta amb la col·laboració de Guiallibreria especialitzada en viatges que va obrir les portes el 1998. Situada en un petit local de la concorreguda Travessera de Gràcia, a més de llibres i guies sobre viatges hi podem trobar llibres de muntanya (guies, manuals, mapes, narrativa...), a més d'accessoris com ara frontals, brúixoles o navalles tècniques, juntament amb motxilles i calçat lleuger. El tracte afable i directe del seu propietarien Toni Herrero, qui coneix bé el gènere i a qui li agrada aconsellar i encetar converses al voltant d'un viatge ja realitzat o en projecte, són els ingredients que ens faran gaudir de la compra.