dimarts, 10 de març del 2015

La Mostra d'Audiovisuals i Fotografia de Muntanya arriba a la majoria d'edat


Del 14 al 28 de març tindrà lloc al Centre Cultural La Farinera del Clot la 18a Mostra d'Audiovisuals i Fotografia de Muntanya que organitzen diverses entitats excursionistes del districte barceloní de Sant Martí.

Des del 1997 la Mostra és un aparador per aquells amants de la muntanya que a la vegada també són aficionats a la càmera i la creació audiovisual. El concurs, obert a les categories amateur i professional, acompleix el seu propòsit de divulgar el món de la muntanya a través de l'audiovisual i la fotografia i cada any són més els aficionats que hi passen per veure els treballs i trobar-se amb vells coneguts.

A més, però, la Mostra és també una bona ocasió per conèixer de prop esportistes de primera línia que han acostat les seves experiències als amants de la muntanya. I és que, des del 1997, per la Mostra han passat alpinistes i escaladors de renom com ara Jordi Pons, Josep Manel Anglada, Òscar Cadiach, Kurt Diemberger, Sílvia Vidal, Ferran Latorre, Josep Antoni Pujante o Araceli Segarra, així com representants de les disciplines més competitives del moment com ara Kílian Jornet, Mireia Miró, Núria Picas o Eugeni Rosselló, entre molts altres.

Són 18 anys d'una Mostra que ha sabut aplegar un bon ventall de manifestacions esportives i culturals relacionades amb el món de la muntanya i que s'ha convertit en un punt de trobada de muntanyencs i aficionats. Sens dubte és tot un mèrit dels organitzadors haver arribat a la majoria d'edat superant les dificultats que avui dia suposa consolidar projectes d'aquesta mena.

Molts ànims i enhorabona!

Trobareu tota la informació i el programa amb les projeccions, conferències i presentacions de l'edició d'aquest 2015 al següent enllaç.