dijous, 10 de gener del 2008

Any nou

Fa dies que hem deixat enrere el 2007. El darrer dia de l'any vam ser a Montserrat en visita turística, però malgrat tot sempre ve de gust pujar-hi per contemplar les parets i agulles veïnes del monestir, i les vistes que hi ha cap a Sant Llorenç i el Pirineu, encara poc nevat per ser 31 de desembre.
L'any en conjunt no ha estat molt muntanyenc, però les sortides, excursions i ascensions realitzades han estat especials doncs les he gaudit com mai. Segurament pel fet que des de fa gairebé un any som quatre a casa i, com és normal, dues nenes menors de 3 anys absorbeixen molt. D'altra banda, però, gaudim fent de pares, acompanyant-les en el seu esdevenir com a persones, i com no, aprenent d'elles a ser millors éssers.
No té res d'estrany, doncs, que les possibilitats que he tingut per sortir a la muntanya hagin estat especials i les hagi gaudit tant; des de les passejades carregant les nens a la motxilla pel Montseny, les valls d'Aran i Boí, o les ascensions al Maubèrme i el Montardo, i la travessa per les valls de Literola i Remuñe.
Res de l'altre món, és clar, i per aquest 2008 que inicio sense objectius definits pel que fa a la muntanya, segueixo amb el propòsit de fer totes aquelles excursions i ascensions que les circumstàncies em procurin.