divendres, 4 de març del 2011

Marató de Barcelona 2011: falten dos dies

La línia blava del recorregut de la marató de Barcelona 2011 ja fa dies que està pintada sobre l'asfalt de molts carrers de la ciutat. Avui comença l'entrega de dorsals i la fira de la marató. Demà hi haurà una cursa popular per Montjuic i després la festa de la pasta. Segur que durant el dissabte podrem veure moltes persones amb aspecte atlètic pel centre de la ciutat passejant de manera relaxada, molts d'ells vinguts de fora de Catalunya.

Durant la setmana de la marató és van succeïnt un cúmul de sensacions i de fets, propis o aliens, que formen part d'una mena de ritual que acosta inexorablement a la cursa de les curses.

Aquests moments previs a la marató són molt importants, tant com les sessions d'entrenament, com les curses realitzades. És el repunt final a les setmanes de preparació i que fan encara més desitjat el moment del tret de sortida.

Enguany els carrers de Barcelona estaran més plens que mai de públic, no en va 15.000 corredors i els seus reptes particulars, motiven a amics i familiars amb qui sovint comparteixen d'aquest repte.

Molta sort per a tothom.