dissabte, 12 de març del 2011

Taller de pintura

Els dies de pluja continuada, com avui, romandre a casa sense sortir pot arribar a ser molt estressant, especialment si hi ha criatures amb ganes de gresca contínua. En veure la previsió del temps pel cap de setmana es van activar les alarmes per tal de minimitzar el risc d'acabar bojos.

Un cop llevats i sense cap mena de pressa, hem allargat l'estona de l'esmorzar (entre setmana això no ho podem fer i els dissabtes ja és un bon costum, plogui o faci sol). En acabat hem convertit el menjador en un taller improvisat de pintura: les nenes han inventat colors, s'han empastifat i jugat a ser Miros i Picassos. I tot això sense crits ni nervis!



Després hem sortit per anar a dinar a casa els avis. Les nenes han estrenat botes d'aigua i han sucat els peus en tots els forats dels arbres del carrer camí del pàrquing. I qui no ho faria!

En acabat de dinar una estona de dibuixos a la tele: Bugs Bunny, Tom i Jerry, i altres. I tot seguit, hem explorat una mica més la vena creativa de les joves artistes i el resultat ha estat una petita mostra que a hores d'ara decora el menjador de casa dels avis.

Vaja, una jornada de pluja ben aprofitada i sense gaires nervis, ni més ni menys que altres dies amb sol o pluja.