dijous, 5 de gener del 2012

Fletxes de fruita amb xocolata

Aquesta és la recepta que ha preparat l'Anna (6 anys) per presentar al concurs "Cuina amb els nens aquest Nadal" organitzat per "L'hora del tupper".

INGREDIENTS

1 plàtan
2 mandarines
1 poma
Raïm
60 grams de xocolata per fondre

També calen broquetes de fusta, en aquest cas van ser 6, i plomes, cintes de colors o qualsevol altre cosa per decorar les puntes de la broqueta. Les opcions de fruita poden ser molt variades; les maduixes o la taronja amb xocolata són ideals.


COM HO HEM FET?

Pelem i tallem el plàtan, ... 
... pelem les mandarines i en desfem els grills, ... 
... netegem el raïm,  
... i pelem i tallem la poma. 
Tot seguit comencem a punxar els trossos de fruita a les broquetes. La combinació pot ser d'allò més variada: colors, formes... 
Un cop muntades totes les broquetes cal preparar la decoració. Amb plomes de colors com a les mones queden molt vistoses i divertides. Nosaltres ho vam fer amb trossos de serpentines.  
A continuació fonem la xocolata al microones amb una mica de mantega per tal que quedi més líquida, i finalment cobrim la fruita amb la xocolata desfeta abans que es refredi i s'endureixi. 
I ja està. Algú veu la fruita? Potser ens hem passat, però aquí ja depèn del gust de cadascú. Una recepta fàcil i entretinguda de fer ideal per berenar i com a substitutiu dels pastissos d'aniversari.


1 comentari:

L'hora del tupper ha dit...

ANNA i JAUME, teniu tota la raó, aquest postre és una bona proposta per a fer en una festa d'aniversari o com a postre pels companys de feina!

Gràcies per la vostra participació.